Troszkę historii i strzelanka...
strzelanka
strzelanka
Remington DA
|
Troszkę historii i strzelanka...
strzelanka
03-11-2025, 09:09 AM
(This post was last modified: 03-11-2025, 09:15 AM by Fenixom1911.)
Jakie książki dobrze opisują ten rewolwer ??
Jest gdzieś w necie animacja jak działa mechanizm ??
03-11-2025, 06:58 PM
Odpowiedzi już padły w zeszłym roku. Dlaczego je ponownie zadajesz takie same ?
Lorenz .54", Podewils-Lindner .56" i inne
03-12-2025, 06:44 AM
03-12-2025, 07:12 PM
Czy ten rewolwer który działa w trybie SA/DA jest celny ??
03-13-2025, 08:03 PM
Rusznik wcześniej i na to pytanie odpowiedział. I tu raczej od roku też nie ma zmiany
![]()
Darku tu raczej trzeba przytoczyć definicje szaleństwa według Alberta Einteina - wykonywanie ciągle tych samych czynności i oczekiwanie za każdym razem innych rezultatów
![]() Są na tym Świecie dwie rzeczy nieskończone - ludzka głupota i Kosmos choć Albert twierdził że Kosmos może jest nieskończony ale jakoś ograniczony... Fenixom kup sobie oryginał rewolweru Remingtona DA/SA i skończą sie twe bolączki...choć wątpię , ostatnio [jesienią] był taki na akcji w jednym z znanych europejskich domów aukcyjnych , jeśli w tej chwili nie stać ciebie finansowo to trzeba wziąść sie do roboty i zarobić kase a żeby ktoś ciebie mógł przyjąć na etat do stałej=dobrej pracy trzeba przejść badania medyczne i tu chyba rodzi sie probleemm ![]()
Yesterday, 02:15 PM
(This post was last modified: Yesterday, 02:16 PM by Fenixom1911.)
------------------------>>Rusznik
Badania przechodzę nie wiem jak ty ale ja nie mam z tym problemu ![]() ![]() Oryginał która ma 150 lat działa dobrze po 150 latach !! Jaką mam pewność że to co masz jest sprawne i dobre ?? Czy to jest celne ?? Czy spust działa dobrze ?? Na aukcjach są różne egzemplarze i nie wiadomo jaką mają jakość....
5 hours ago
Tak są bardzo dobrze działające oryginały po 150 jak i 200 latach od ich produkcji.
Niestety kupno na aukcjach zawsze wiąże się z ryzykiem, że się trafi w kiepski egzemplarz i kolekcjonerzy tracą na tym często swe zasoby. To jest ryzyko które ponoszą w tym hobby i dlatego nie jest one tanie. Twój problem Fenixom1911 to to taki, że chcesz dostać coś za ćwierć darmo tak wiedzę jak i przedmioty. Nie chcesz ryzykować swych zasobów czy to większych czy mniejszych jak np. czas spędzony nad książkami i przeszukiwaniem Internetu. Twoja wola ale nie dziw się, że spotykasz się ze zdawkowymi odpowiedziami i lekką niechęcią. Nic nie dajesz od siebie to i nic nie otrzymasz.
|
« Next Oldest | Next Newest »
|